[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare de incepator  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
culturystul
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut
am si eu o intrebare: am acvariu de anul trecut de la Craciun, cand am populat acvariul cu niste carasei mici pe atunci; acum au crescut destul de mari , pe la 11-12 cm

intrebarea este daca mai cresc mai mult de atat? de fapt pana la ce "varsta" cresc? ai mei au cam 1 an tinand cont ca erau la vreo 3-4 cm cand i-am cumparat

sa ma astept sa creasca si mai mult de atat? faza e ca nu prea mai face fata acvariul si filtrul , fac mizerie precum niste porci si nici nu ma indur sa-i dau
am 2 Black Moore, unul tot asa dar portocaliu cu alb, un caras auriu si unul patat ( cred ca e crap.. )

stiu teoria conform careia pestii cresc in functie de marimea acvariului si densitatea de pesti din acvariu dar ca varsta ma intereseaza asa cu aproximatie...

merci
[Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

culturystul wrote:intrebarea este daca mai cresc mai mult de atat?
In general, in conditii corespunzatoare de spatiu, cresc pana pe la 20cm.
culturystul wrote:de fapt pana la ce "varsta" cresc?
In general, in conditii corespunzatoare de spatiu, cresc continuu. Speranta de viata e cuprinsa intre 10 si 20 de ani.

culturystul wrote:sa ma astept sa creasca si mai mult de atat? faza e ca nu prea mai face fata acvariul si filtrul , fac mizerie precum niste porci si nici nu ma indur sa-i dau
La asta nu putem raspunde. Ai putea sa te astepti la orice. Mi-e si frica sa te intreb cati litrii are acvariul in care ii tii (ar trebui sa aiba minim 300 litri).

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Lofty wrote:Mi-e si frica sa te intreb cati litri are acvariul in care ii tii
Mi mi-e frica de raspuns .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: