Salut,
citisem undeva ca e bine ca pestii sa aiba o lumina de noapte, sa suplineasca lumina lunii. Plus ca nu le face bine trecerea brusca de la lumina la intuneric.
Am vazut la Bricostore o instalatie de iluminat cu leduri albastre: 3 spoturi, fiecare spot cu 6 leduri. De asemenea avea inclus adaptor/transformator. Daca vreti sa o vedeti, mergeti la Bricostore sau downloadati:
http://www.starlicht.de/download/Katalog/Moebel.pdf si uitati-va la ultima pagina, ultimul obiect de pe pagina.
Intrebarea mea este: are cineva experienta cu chestia aia, ar merge pentru ce mi-am propus (lumina nocturna, care sa se aprinda un pic inainte de a stinge lumina principala, si sa se stinga un pic dupa cea principala, dimineata)?
Mentionez ca daca raspunsul este de genul "mai bine iti faci singur" atunci va rog sa dati toate detaliile (de unde piese, tot sistemul, inclusiv transformatorul, etc). Eu prefer sa cumpar decat sa mesteresc (la acest capitol, la altele este invers), deoarece nu ma simt in stare sa merg prin cine stie ce colt al Bucurestiului dupa piese, sa nu gasesc, sa ma chinui cautand scule, si in cele din urma sa imi iasa ceva cu aspect dizgratios. Imi stiu limitele ;)
Multumesc anticipat.