[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Multumiri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
scoby_do50
Junior member

IP:

Domnilor! Am ramas placut surprins de pormptitudinea cu care ati raspuns apelului meu si va multumesc pentru sfaturile date pe care le voi si urma. Dar pana atunci astept sa se usuce bine siliconul. Cu riscul de a deveni agasant, multumesc inca o data voua celor ce mi-ati sarit in ajutor adica: Mosul, Mihai, Andras si Alokt. Iasi 13.10.2008 - Incepatorul.
[Yahoo!]
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

okok, dar cel mai bine trebuia sa o faci in acelasi topic, sa nu facem multe multe posturi inependente
[Email] [WWW]
scoby_do50
Junior member

IP:

Am cumparat o punga cu substrat (sau fertilizant?)"FLORAN".
Din pacate acest produs, ca de altfel si altele, nu au si o eticheta cu modul de folosire in limba romana desi, recomandarile sunt obligatorii pt cei ce comercializeaza produse din afara. Referitor la acest aspect intreb: nu puteti face o sesizare la OPC in acest sens? Venita din partea voastra, aceasta sesizare ar avea un impact mai mare, gandesc eu si astfel se vor putea elimina multe din intrebarile ce vi le adresam.
Spuneti-mi si mie daca acest produ este de doamne ajuta avand in vedere si pretul 25,90 lei si daca aceasta punga de 4 litri este deajuns pt un acvariu de 60 l.
Asi mai dori sa stiu daca se poate folosi si fertilizanti lichizi si daca acestia trebuiesc cumparati de la aceiasi firma.
Multumesc -incepatorul
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

scoby_do50 wrote:Am cumparat o punga cu substrat (sau fertilizant?)"FLORAN".
N-am auzit de producatoru' asta.

scoby_do50 wrote:Asi mai dori sa stiu daca se poate folosi si fertilizanti lichizi si daca acestia trebuiesc cumparati de la aceiasi firma.
De regula e bine sa folosesti fertilizarea unei singure firme, componentele lucreaza cel mai bine impreuna . Cunoastem si cazuri in care dau rezultate bune unele combinatii, da' poate fi vorba de noroc sau de cunostinte puternice in domeniu' cresteri plantelor din partea acvaristului . Recomandam incepatorilor sa aleaga o schema de fertilizare a unui producator si sa respecte intocmai recomandarile .

Poze: smilie ... Poze cu plante
scoby_do50
Junior member

IP:

Pt edificare, va dau citeva date de pe eticheta produsului :
iata ce scrie pe ea - Filtus Specjalne podloze dla roslin akwariowych FLORAN.
ADRESA FIRMEI:
P.P.H.U. "MHK 2" ul. Parkowa 34 Pecice Male. 05-806 Komorov - tel/fax: (22)759-02-44, e-mail: mhk@mhk.nu; www.mhk.nu
In rest, modul de utilizare nu are nici oprecizare in limba romana. Dar sa acceptam ca un oarecare cumparator ar avea ceva habar despre aceasta limba dar ca ar traduce gresit un cuvant (ex. banal ) da in loc de nu sau (este recomandat, in loc de: nu este recomandat). in speta, nu ar fi mai corect o traducere a etichetei inainte de comercializare? Din cate am observat ai ocolit acest subiect.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: