[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme cu temperatura din apa  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
D3v1l
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma ingrijorez odata cu venirea verii deoarece din primele zile de soare deja numai pot sa controlez temperatura din acvariu.Am plante pe care le-am introdus acum 1 saptamana in acvariu cabomba echinodorus si altele care nu le mai stiu denumirea..... .Temperatura mea este undeva la 27-28-29 *C am scos un neon dar degeaba las capacul deschis si tot asa.... am observat ca de pe planta cabomba a iesit de pe ea ceva gelatinos transparent e de la temperatura ridicata presupun.Ce metode sa folosesc?
[Yahoo!] [ICQ]
spiderdany
Member
[Avatar]

IP:

Exista 2 metode in functie de bani pe care ii ai .
1.Sistem racire apa chiller
2. Ventilatoare de calculator care sa raceasca suprafata apei, (pentru maxin 150 litri)
-----------------------------
Sa nu folosesti bidoane cu apa racite, apa rece sau cuburi de gheata, deoarece poti produce o schimbare prea brusca a temperaturi care ar putea duce la un soc termic.

Grija la apa umfla parchetu si streseaza nevasta.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

D3v1l wrote:Ce metode sa folosesc?
Incearca sa cauti prin forum, s-a scris enorm pe la sectiunea DIY in fiecare vara despre subiect .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: