[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
se potrivesc?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
corleone
Junior member
[Avatar]

IP:

am un acvariu de 90 litrii si vreau sa il populez cu: 2 gurami (inca nu mam hotarat de care), 2 macropodus, un betta, 2 labeo si 4 ancistrusi.
ce parere aveti, se potrivesc?
momentan am pe betta si 4 ancistrusi mititei.

www.modernpets.foroactivo.net
harry-ab
Member

IP:

Din punct de vedere al compatibilitatii stai mai rau. Labeo si Macropodus sunt pesti destul de teritoriali si agresivi, probabil o sa se ciondaneasca intre ei mai ales la maturitate. Ancistrushii merg aproape cu orice cu toate ca la tine s-ar fi potrivit mai bine SAE daca tot e un acvariu cu pesti asiatici. In principiu merg, dar nu te mai gandii sa pui si alti pesti, cand cresc astia ocupa tot acvariul fara probleme.Planteaza acvariul cat mai bine, pune si in mopan ceva sa aibe locuri de retragere si odihna.
[Yahoo!]
LYM
Member

IP:

Labeo sunt f teritoriali intre ei. Macropodus sunt destui de agresivi si intre ei si cu ceilalti pesti. La mine in acvariu labeo si macropodus n-au nicio tangenta unii cu altii.

Labeo am unul singur acum, am avut 3 dar unul se dezvoltase si-i batea pe ceilalti 2, asa ca am dat 2 din ei.
Am si 2 macropodus care se mai fugaresc ba intre ei ba cu ceilalti pesti. Pana acum n-au fost victime la propriu.
[Yahoo!]
corleone
Junior member
[Avatar]

IP:

deci o sa imi iau ce mi-am propus, si daca o sa fie probleme ii mut in carantina (40 l)

www.modernpets.foroactivo.net
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Labeo cresc prea mari ca sa se potriveasca cu acvariu de 90 litri.

corleone wrote:deci o sa imi iau ce mi-am propus
De ce-ai mai intrebat daca oricum faci cum vrei?

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: