[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nu reusesc!!!  XML
Forum Index » Apa
Author Message
bogdaneleuro
Junior member

IP:

am incarcat butelia cu co2 de 2litri.are si manometre si reductor de presiune.cel din stg imi indica presiunea din butelie 70bar iar cel din dreapta presiunea cu care iese gazu dupa reductor.ideea e ca reductorul e de o2 si are gradatia pana la 25bar si nu reusesc sa reglez debitul la o bula/sec neam.ba mere bula/sec ceva timp si apoi se opreste ba merge prea tare ......nu mai stiu?am tot invartit cea butelie si cel reductor de mam plictisit.sa fie din cauza redustorului ca e de o2?sau sa caut unul sa regleze la mai putini bari si sa reusesc sa scot cea bula/sec sau aprox??mai are cineva la fel si a reusit???multumesc.butelia era de o2 si are acu in ea co2.ala de la centru daca era sa fie in neregula nu cred ca mi-o incarca.nu???
[Yahoo!]
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

din cate stiu trebuie sa ai posibilitatea de "reglaj fin". in plus la iesirea reductorului sa ai in jur de 5 bari. la 25 nu vad cum ai putea regla la o bula/sec.

Acvariul meu
[Yahoo!]
bogdaneleuro
Junior member

IP:

reglajul fin este o rotita cu filet care o strang dar cat as invarti eu tine o bula/sec putin timp si apoi se opreste.daca dau drumu mai tare barboteaza de nare aer.tre sa caut unul care pot regla iesirea la max 5,10bari ca sa pot regla mai fin.mai caut.ce am gasit sunt scumpe.2mil un reductor?????
[Yahoo!]

Forum Index » Apa
Go to: