[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu Juwel Rekord  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
buzunar
Junior member
[Avatar]

IP:

Donez rapid acvariu vechi marca Juwel Record 70 l

Acvariu are urmatoarele defectiuni:
1. silicon dezlipit pe latura din spate stanga - musteste cam 5-10 gr/zi. Trebuie etansat.
2. capacul filtrului din cauciuc s-a contracta prin imbatranire. Functioneaza si asa dar este mai bine sa fie inlocuit.

In rest functioneaza OK, are neon, filtru cu 4 bureti, unul fin se spala/schimba la 6 luni, 2 grosieri (unul se spala odata la 2 luni si se inverseaza cu celalalt), un burete negru cu carbon (optional), 2 filtre patrate din vata de perlon.

Pentru mai multe detalii consultati pagina producatorului http://www.juwel-aquarium.de/en/index.htm

Necestita curatare pe interior.

Doritorii sunt rugati sa ma contacteze pe adresa postmaster@humidor.ro pana maxim maine 20.04.2008 ora 22

Beneficiarul este rugat sa se deplaseze pentru ridicarea acvariului in Bucuresti, Militari Cora, (discutam pe email).

In cazul in care nu se adjudeca poimaine il arunc.

Primul venit primul servit
buzunar
Junior member
[Avatar]

IP:

Adjudecat: Zaharia Ciprian
osmosess
Junior member

IP:

Multumesc frumos
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

buzunar wrote:silicon dezlipit pe latura din spate stanga - musteste cam 5-10 gr/zi.
Spre curiozitatea mea, poti sa ne spui ce s-a intimplat? Ce virsta are acvariu'? Am mai auzit de acvarii Juwel care curg .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
buzunar
Junior member
[Avatar]

IP:

Acvariul are 5-6 ani, nu mai stiu exact. S-a dezlipit siliconul, pur si simplu. Nu am stat sa-l cercetez, beneficiarul a descoperit o "gaurica" pe care a etansat-o.

Forum Index » Donatii
Go to: