[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
filtru extern - opinii  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
archangel82
Member

IP:

canistra vine maine!
..nu o aveau pe stoc..cica le intra astazi si maine o am.
mi'au spus ca la jbl singura probl ce au avut'o pana acum a fost rotorul. sa speram ca voi avea noroc. numai bine
LUPmic
Senior member

IP:

cesrobis wrote:Ce parere aveti de Eheim clasic? nu am mai vazut pe nicaieri din pacate, insa cam seamana cu cele de la ADA

Am vazut cu ceva timp in urma in Hornbach Berceni, nu stiu daca il mai au acum sau daca m-a inselat privirea

This message was edited 1 time. Last update was at 13/10/2009 17:37:44

[Email] [Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

cesrobis wrote:Ce parere aveti de Eheim clasic? nu am mai vazut pe nicaieri din pacate, insa cam seamana cu cele de la ADA

Uite aici ce scrie colegul nostru Ioan despre Eheim Classic.

Parca am mai citit pe undeva tot de la dumnealui pareri despre Eheim-urile clasice, cum ca ar fi cele mai bune (dintre eheim-uri, evident ). Sper sa nu gresesc.
Din cate stiu eu, nu se mai fabrica modelele respective. Iarasi, poate gresesc.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
archangel82
Member

IP:

maine imi vine filtrul!
din cate am vazut, din cele 4 sertare 3 sunt cu bureti si unul cu ceramica...asa vine pachetul standard!
cum recomandati sa utilez sertarele tinand cont ca posibil va fi singurul filtrul din acvariul populat de americani - deci... multa mizerie!

astept sugestii. mersi
archangel82
Member

IP:

a ajuns filtrul..
pe la ora 6 am sa-l montez. daca cineva are vreun sfat in legatura cu echiparea lui rog a-mi spune!
eu am de gand sa pun 2 sertare pline de ceramica si 2 le las momentan cu bureti. peste vreo 2-3 saptamani vreau sa renunt si la filtrul intern deci vreau sa il echipez in asa fel incat sa faca fata singur acvariului.
multumesc
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Pune un burete pe teava cu care trage apa din bazin...si spala-l de 2 ori pe saptamana sau de cate ori este nevoie,ca sa nu se colmateze.In rest....eu il am in configuratia originala,insa bineinteles ca poti pune 1 sertar sau 2 cu siporax de exemplu.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
archangel82
Member

IP:

prima impresie.....
credeam ca e mai mare dar m'am inselat
de bagat baga bine n-am ce zice dar plasticul mi se pare destul de slab atat la canistra..dar mai ales la tevi. comparativ cu tetratecul si sera serafil asta pare chinezarie la materialul folosit. asa sunt si ale voastre?! plasticuri moi la coate-tevi?!! si unul slab-subtire la canistra?!
dar cat timp isi face treaba si nu curge n-am ce ma plange. o sa vad maine daca e vreo schimbare fata de vechea canistra.

momentan am pus 2 serate cu ceramica si 2 cu burete. o sa cumpar si niste carbon activ pt al 3'lea sertar. tinand cont ca n-am plante banuiesc ca rau n'are ce face. am sa ma lipsesc de bio balls. sau ce ziceti?! pun 1 sertar ceramica, 1 bio balls 1 carbon si 1 burete?!!...cam pica filtrarea mecanica?!

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: