n-am mai scris aici de vreo 7 ani...video-ul asta m-a facut sa o fac din nou!
felicitari, le mariti cu varf si indesat!
Bine ai revenit pe forum . Multumesc pentru apreciere. Intre timp am mai adaugat pe ici-colo cativa corali, unii au crescut, in timp ce altii s-au dus pe apa sambetei. Vorba aia nu te poti numi acvarist de apa sarata daca n-ai pierdut corali, cu cat mai multi cu atat mai multa experienta acumulata.
Acum "ma lupt" cu o mica invazie de bubble algae pe care am decis sa o tratez cu Vibrant (desi stiu de scadalul cu produsul, am mai incercat in trecut si a functionat fara sa am pierderi de corali sau pesti), se pare ca functioneaza si acum. Dupa 3 saptamani incep sa se vada ceva rezultate, incep sa dizolve din alge dar am dat in ciano, nimic grav.
Sper sa am timp in perioada urmatoare sa-l pun putin la punct si sa mai trag un video sau macar cateva poze.
This message was edited 2 times. Last update was at 02/03/2023 17:36:28
N-am mai facut de ceva vreme un update. Totul se dezolta relativ bine, rareori trebuie sa intervin. Am mai adaugat cativa pesti si corali pe ici pe colo. Schimb de apa o data pe luna aprox. 10%, zilnic dozez 50 ml Tropic Marin All for Reef si 30 ml de Magneziu.