[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salata pentru pesti  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
varacosmin
Member

IP:

Salutare tuturor,
Am o mica intrebare legata de prepararea slatei verzi ca mancare pentru pestisori. Eu am incercat o data dar nu cred ca am nimerit-o prea bine. Ce am facut? Am pus la fiert o oala cu apa, si apoi am bagat in ea cateva frunze mici de salata. Le-am lasat cam 1 minut in apa fiarta si apoi le-am scos si le-am taiat ca niste taietei si apoi le-am dat la pestisori. Am in acvariu 3 gupi, niste neoni si sanitarii de pe fund. Dar cand am pus salata in acvariu pestii nici nu o luau in seama. Ea plutea la suprafata si atat.
Ce am gresit? Nu am preparat bine salata? Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc tuturor.

http://picasaweb.google.com/varacosmin/AcvariuMartie2008
ozi
Senior member
[Avatar]

IP:

cine ti-a zis ca "3 gupi, niste neoni si sanitarii de pe fund" manca salata?!?
din cate stiu eu, doar pestii ierbivori precum ancistrusii, sau melcii si crevetii vad salata ca o gustare delicioasa.

fuga prin porumb face porcul mai mistret
[Email] [Yahoo!]
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca ca sanitari ai cory, ei mananca salata dar trebui sa fierbi mai mult, sau pui la congelat, sa ia la fund. Ei papa incet, de obicei noaptea. Toaca bine. si nu pune mult. Pt 5 cory juma de frunza.
[Email] [WWW]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Eu inca studiez problema daca pot sa agat de frunza de salata o mica greutate de plumb [dar peste tot se zice ca e toxic. Nu am inteles insa de ce, stiu ca sunt toxici vaporii de plumb daca ii inhalezi].

O alta idee este sa pui in acvariu si furculita cu care ai 'intepat' frunza ca sa o duci pana la acvariu. Le lasi asa acolo. Cam inestetic, dar functional cred.
[WWW]
varacosmin
Member

IP:

andras wrote:Daca ca sanitari ai cory, ei mananca salata dar trebui sa fierbi mai mult, sau pui la congelat, sa ia la fund. Ei papa incet, de obicei noaptea. Toaca bine. si nu pune mult. pentru 5 cory juma de frunza.

Cory sunt, si pentru ei ma gandeam la niste salata. O sa incerc sa o tin mai mult la fiert.
Multumesc

http://picasaweb.google.com/varacosmin/AcvariuMartie2008
ozi
Senior member
[Avatar]

IP:

eu dau salata doar la crevetii red cherry, si ca sa reusesc s-o fac sa se scufunde, intai o lasa cateva zile in congelator, si apoi o fac in microwave vreo 20 secunde. astfel salata arata ca oparita, si se scufunda imediat.

fuga prin porumb face porcul mai mistret
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Hrana
Go to: