[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
prima pereche,prima depunere Discus!  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
DragonSpeed
Junior member

IP:

Salut revin dupa ceva vreme cu noutati, pe15 sept. va ceream ajutorul pentru discusii mei care nu prea se simteau bine, acum aprox. 2 sapt. am observat ca doi blue dimonds se curtau si stateau mai mult impreuna, iam separat intr-un acvariu de 100l. Schimb de apa in fiecare zi, temp 30, ph6.6 TDS 100 (asta din cauza ca ploua incontinuu de 2 sapt.),ieri 26ian iam vazut cum curatau conul am facut un schimb de apa si cind m-am intors de la munca pe seara ei depuneau de zor , prima mea pereche de discusi care depuneau! Se inteleg bine si au grija de icre mai mult femela dar ii permite si masculului sa le ventileze, nu se cearta deloc. Dimineta insa am observat ca unele icre se albisera si numarul lor continua sa creasca cu fiecare ora, acum 10:40 sint cam 30 din vreo 200 . sper sa supravietuiasca macar citeva
DragonSpeed
Junior member

IP:

Am pus citeva poze la galerie,desi nu foarte reusite. Imi este teama sa nu-i stresez.
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Pentru dezinfectarea apei si pentru mentinerea icrelor neatacate de tot felul de paraziti de prin acvariu eu stiu ca se pune Tripaflavin in apa. Asa o sa ti se albeasca doar icrele care nu au fost fecundate.
[Email]
DragonSpeed
Junior member

IP:

aproape toate icrele s-au albit si au fost mincate de parinti.Asta e data viitoare o sa incerc cu metylenblue sau tripaflavin.

http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=912

Forum Index » Cichlidae
Go to: