[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Corydoras  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
varacosmin
Member

IP:

Am un mare dubiu, dupa aproape o luna de acvaristica, si de aproape 3 saptamani de cand ii detin, cei trei corydoras au ramas tot o enigma pentru mine. Nu reusesc sa-mi dau seama ce sunt: masculi, femele? Am tot cautat pe forum informatii legate de aceasta chestiune, dar in afara de un link pus de Doli pe care nu am dreptul sa-l deschid, nu am gasit nimic.
Ma puteti ajuta?
Va multumesc.
varacosmin
Member

IP:

Scuze, dar am scris gresit numele, e vorba de Dolly si nu Doli.
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Iti dai seama cand cresc. Femela este mai mare si corpuloasa, o sa ajunga pana la cca. 7cm, masculul este mai mic si subtire ajunge la cca 5 cm. Dar nu rebuie sa astepti pana ajung la maturitate, o sa-ti dai singur seama peste 2 luni daca le hranesti bine (ma refer la hrana de calitate nu in primul rand cantitate)
[Email] [WWW]
varacosmin
Member

IP:

andras wrote:Iti dai seama cand cresc. Femela este mai mare si corpuloasa, o sa ajunga pana la cca. 7cm, masculul este mai mic si subtire ajunge la cca 5 cm. Dar nu rebuie sa astepti pana ajung la maturitate, o sa-ti dai singur seama peste 2 luni daca le hranesti bine (ma refer la hrana de calitate nu in primul rand cantitate)

Cred ca de mancat manaca destul de bine, tinand cont ca tot iau proportii. Dar nu stiu exact ce hrana este mai buna pentru ei. Poti sa-mi recomanzi ceva?
Multumesc
andras
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu acum le dau Granex M de la BioTop, firma din Ungaria, nu stiu daca se gaseste la Bucuresti. Nu cresc de la ele ci depun icre sanatoase, viabile.
Iti recomand Hikari Tropical SINKING WAFERS, si macar odata pe saptamana salata fiearta sau congelata taiate marunt.
[Email] [WWW]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Eu am mai intalnit si faptul ca femela are burta mai rotunda, si cand se odihneste pe pietris botul nu atinge pietrisul.
Masculii sunt mai drepti - pe burta.

Dar nu garantez..
[WWW]

Forum Index » Catfish
Go to: