[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
de ce mor guppy?  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
corleone
Junior member
[Avatar]

IP:

pana acum miau murit in jur de 10 guppy. in seara asta am vazut unu care e pe duca smilie inoata cu burta in sus, iar cand inoata normal intra cu capu in peretii acvariului. cine poate sami spuna si mie ce pot sa fac sa nu mai moara. am momentan 5 guppy (4femele+1mascul) intr-un acvariu de 10 litri.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

corleone wrote:pana acum miau murit in jur de 10 guppy. in seara asta am vazut unu care e pe duca smilie inoata cu burta in sus, iar cand inoata normal intra cu capu in peretii acvariului. cine poate sami spuna si mie ce pot sa fac sa nu mai moara. am momentan 5 guppy (4femele+1mascul) intr-un acvariu de 10 litri.

Pe linga faptul ca recipientul acela de 10l se poate numi cam greu un acvariu, iar pestii stau cam intr-o conserva, cit de des ii hranesti? Si cu ce anume? Fltru, incalzitor au?
corleone
Junior member
[Avatar]

IP:

le dau cel putin de 2 ori pe zi o mancare rosie. nu stiu sigur ce e :-)
corleone
Junior member
[Avatar]

IP:

nu au incalzitor dar am bolborositor dala vibrator cu burete. eu mai am un acvariu de 90 l cu 3 betta, 2 gurami, 4 paradis si 2 cory albino. sa ii pun in ala mare?
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

corleone wrote:nu au incalzitor dar am bolborositor dala vibrator cu burete. eu mai am un acvariu de 90 l cu 3 betta, 2 gurami, 4 paradis si 2 cory albino. sa ii pun in ala mare?

Daca vrei sa ramii fara guppy definitiv, atunci poti sa-i bagi impreuna cu betta. Aripiorele guppilor vor reprezenta un adevarat festin.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Si schimba mancarea aia rosie - care presupun e ca no-name. Cumpara mimcare da la Sera sau Tetra si verifica termenul de garantie. Asa nu vei mai avea surprize neplacute Si schimburile de apa ar trebui cam de ori 2 ori pe sptamina, avind in vedere volumul extren de mic al acvaruiului.
corleone
Junior member
[Avatar]

IP:

i-am avut pe guppy si in acvariul mare pe vremea cand nu aveam betta si a murit unu si acolo . nu pot sa inteleg cum guppy care se spune ca sunt cei mai rezistenti mi-au murit fara numar, iar ceilalti nu au nimik . acu mai am 3 un mascul si 2 femele si 15 pui din 3 generatii. sa mor chel daca mai cumpar vrun gup daca reusesc sa scap turma cu puisorii astia bine, dak nu pa!

Forum Index » Vivipari
Go to: