[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
HELP!!!!!!!  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
Darklly
Unripe member

IP:

va rog din suflet raspundeti-mi si mie! sunt incepator in ale acvaristicii. am un acvariu de 300 de l (am mai avut unul mult mai mic acum 5-6 ani) si am hotarat, datorita sfaturilor voastre de pe site, sa ma reapuc de treba. momentan am 6 carasi din care 2 ceva mai mari(10-15 cm) 8 gupy, 4 sanitari. vreau sa populez putin spatiul(dar nu foarte mult). acvariul este dotat cu tot ce ai nevoie. am 3 luni de cand il am si nu am intalnit probleme (ba chiar "nebunii" mei se simt foarte bine, fapt c a dus si la cresterea nr-lui d gupy dar nu pt mult timp deoarece carasii au avut grija de asta ) ceea ce vreau sa stiu este numele speciei de "rechinasi din aia mici" care se pot creste in acvariu. si dak pot adauga acea spesie la mine tinand cont de ceea ce am in prezent?
va multumes anticipat .
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Darklly wrote:vreau sa populez putin spatiul(dar nu foarte mult).
Carasii pe care-i ai sint suficienti , nu mai popula.

Darklly wrote:vreau sa stiu este numele speciei de "rechinasi din aia mici" care se pot creste in acvariu.
"Rechinasii" aia mici nu-s rechinasi , nu exista rechini in acvariile noastre. Probabil vorbesti despre Pangasius care nu-s mici, cresc pina la un metru si sint o delicatesa culinara, nicidecum niste pesti de acvariu. Si in nici un caz nu sint rechinasi, n-au absolut nici o legatura cu rechinii.
Ca unii necunoscatori ii baga in acvarii smilie e cu totu' altceva.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Porcu'"]Pangasius[/quote:0cb3d20bba wrote:

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Cyprinidae
Go to: