[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Puiet ramirezi  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Devin pe zi ce trece tot mai incantat de ramirezi asa ca mi-am propus sa-i si inmultesc. Au depus de cateva ori dar pana acum nu i-am luat in serios.
Ieri i-am separat si dau toate semnele ca se vor apuca de treaba.

Asadar intreb si eu meseriasii, cu ce sa hranesc puietul in primele zile? Infuzori? Galbenus de ou? A aparut vreo mancare pt pui f.f. mici pe la magazin?
E cineva din Bucuresti printre voi dispus sa ma ajute sa incep o cultura de infuzori, micro? Oua de artemia cu rata mare de eclozare?

Din trecut
[Email]
harry-ab
Member

IP:

Daca incepi din prima zi de inot liber a puilor cu microviermi poti continua din a treia zi cu nauplii de artemia. In cazul in care nu poti gasi micro , incepe doua trei zile cu JBL Nobil Fluid si apoi treci pe artemia.
Chiar si in cazul administrarii de artemia de la inceput cativa pui vor manca si vor supravietuii, dar pentru a obtine un numar mai mare de descendenti e nevoie sa incepi hranirea cum am scris mai sus.
[Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: