[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Prospecte pierdute  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Kuhli
Junior member

IP:

Pai sunt nou pe site si am niste probleme. Am scapat apa pe prospectele tetra baktopur si tetra contra-spot si le-am aruncat.Acum nu stiu care este dozajul si cate zile se va tine tratamentul.HELP!!! As dori sa primesc un raspuns cat mai rapid deoarece am un guram perlat care are gris !
danyer
Member

IP:

Pai sa-ti raspund. Pai Gogu le stie pe toate. Pai pentru a-l intreba pe Gogu, striga-l pe nume: Goguleee!!! Mai simplu, ca ai internet, baga www.google.ro.

Apoi, e important sa stii ca baktopur e facut de Sera, si nu de Tetra.
Contraspot e a lui Tetra.

Asa, pai acum baga in gogu acolo, zi asa: tetra contraspot si da enter.
Chiar primul link e bun: Disease and Water Treatments, dai click pe el, si vezi pe site-le ala Contraspotul, dai click pe el si surprize, surprize, vezi dosajul.

La Backtopur, bagi la Gogu: sera backtopur, si surprize, primul site care apare este al unui sponsor al forumului, mergi acolo, clicai pe baktopur si vezi cum se dozeaza.

Pai bineinteles ca puteam sa dau linkurile direct, dar nu am avut chef (sunt magar la ora asta), dar, ca tot suntem la un forum despre pesti, o sa-ti zic un proverb: Da-i unui chinez un peste, are de mancare pentru o zi. Invata-l sa pescuiasca, si o sa aiba mancare pentru toata viata.

Pai succese (si toate indicatiile pe care le-am scris imi aduc aminte de un walkthrough in Monkeys Island, pentru cine isi mai aminteste)

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: