[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu Triunghi  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
gabilol
Junior member

IP:

Am nevoie de cineva care ar putea sa confectionede un acvariu cu partea superioara triunghiulara image
[Yahoo!]
chitron
Member

IP:

Buna seara ,
In primul rand bine ai venit pe forum,in al doi-lea trece locatia de unde esti si al trei-lea asta o treci la cumparari .
gabilol
Junior member

IP:

Nu stiam unde trebuia pus dar nu stiu cum sa il trec acum . M-am gandit ca aici se construiesc si eram interesat daca se poate face... dar am o mica intrbare daca se poate. cum postez o poza cu ideea mea? :p

Bine v-am gasit
[Yahoo!]
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Locatia si allte detalii care le vrei afisate despre tine, le treci completand rubricile ce apar dupa ce faci click pe butonul "Profile" de acolo de sus in banner-ul albastru al ACVARIU.RO. Imaginile fie le stochezi aici la galerie (vezi ca e un spatiu limitat) si de acolo le afisezi in postul tau, (era un sticky cu modul de lucru cu imaginile de la galerie -cauta-l pe aici; au mai fost unele probleme tehnice cu galeria, nu stiu daca s-au rezolvat), sau pe servere externe (uite aici un search pe aceasta tema, din care poti sa alegi unde sa iti pui imaginile, acolo iti arata in ferestre ce link introduci cu copy-paste in mesajul tau pentru a aparea aici ca imagine in postul de pe forum.

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
gabilol
Junior member

IP:

am inteles mersi frumos pt rasuns..
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: