[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
apa foarte tulbure cu particule mici  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
carmencita
Junior member

IP:

Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Am un acvariu de 2 saptamani si sambata trecuta am cumparat pesti (guppy, neon, pestele cutit, beta, sanitari). Apa din acvariu era putin tulbure cand am pus pestii in apa. Le-am dat putina mancare, doar dimineata si seara. Azi insa, am observat ca aceasta era foarte tulbure si cu particule mici prin ea. Care este cauza si ce pot face? Este posibil ca pestii sa fie grav afectati si sa moara?Mentionez ca nu am plante sau melci in acvariu. Multumesc [/b]
[Yahoo!]
chitron
Member

IP:

Da te rog ceva mai multe informatii ca de ex:sistem de filtrare(model filtru daca stii,sau poti),temperatura,hrana,numar pesti ,substrat si ce mai poti tu de acolo,ceva observatii despre pesti.In afara de asta din ce zici tu acolo ai un fel de ciorbita de pesti americana.Dar da ceva detallii si incerca sa te scapi de pestii cutit chiar daca sunt spectaculosi nu au ce cauta intr-un acvariu cu neoni si Guppy.
harry-ab
Member

IP:

Pana la mai multe detalii despre acvariul tau recomand o schimbare de 25 la suta din volum cu apa lasata la "statut" 24 de ore.
[Yahoo!]
Anubias
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca apa era putin tulbure cand ai pus pestii, atunci cred ca acvariul tau nu era complet ciclat. De fapt in 2 saptamani nici nu prea are timp sa se cicleze calumea. Asadar te-ai grabit un pic cu pestii, dar nu dispera. Incepe cu ce ti-a zis harry, si pe urma vedem ce facem.

Insa ca sa te ajutam avem nevoie de mai multe informatii tehnici ale acvariului tau (ce a zis chitron), insa as vrea sa stiu si capacitatea volumetrica a lui.

Sa aveti apa cristal in acvariu!
Galeria mea

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: