[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Plante pentru constanteni.  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Vand urgent la spectaculosul pret de 0 (zero) roni urmatoarele plante:

Rotala Wallichii - cam o tona jumate :-). Nu stiu cat e, dar cu siguranta e multa. Nici calitatea nu e spectaculoasa, dar se pot alege cateva firisoare bune din ea.

Blyxa Japonica - cateva tufe medii

Cabomba Furcata - un fir. Planta este sanatoasa dar vrea lumina fooooarteee multa si eu nu am cat vrea ea, drept pentru care are distantele internodale mult prea mari. Estimativ, eu am 0,82 W/l la o coloana de apa de vreo 35cm si ei i s-a parut putin. Chiar si la o lumina buna este destul de ciufuta si UNEORI nu vrea muschii ei sa mearga.

Limnophila Aromatica - un fir sanatos.

"Urgent" insemna ca plantele sunt deja in pungi si asteapta un semn de la doritori. Mentinoez, daca nu s-a subinteles, ca nici una dintre ele nu este o planta foarte usor de intretinut. In special Furcata si Aromatica.

Pentru o mai rapida comunicare ID-ul meu este zandreius@yahoo.com
Dati un semn chiar daca par offline.

Toate cele bune.
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Daca nu le vrea nimeni o sa le arunc, ca n-am ce face cu ele.

Mai putin Aromatica pe care o sa o pun la vreo salata. :-)
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Val wrote:Mai putin Aromatica pe care o sa o pun la vreo salata. :-)
Da' te-apuci de gatit ? Ai talente in arta culinara ?

Ciudat ....... astea-s plante pe care doar le visam cu putini ani in urma ....... acuma se fac cadou si nimeni nu le vrea ....... sau poate le are lumea .

Poze: smilie ... Poze cu plante
chitron
Member

IP:

Oricum la noi sunt o caruta de plantute dupa care cei din alte tari pina le gasesc se dau de ceasul mortii , pe cind la noi cind apar nu pare nimic interesant, deci si acvaristica este la un nivel mult prea bun, si sunt mult prea multi care se pricep asa ca ce te astepti sa isi doreasca cineva o astfel de planta .Mai degraba isi cumpara o planta de ghiveci(sau apartament) pe care o planteaza in acvariu si care dupa un timp bine inteles ca moare .Si normal se lasa de plante si isi doreste un acvariu cu plante din plastic ,pentru ca acestea nu mor.Asta bine inteles ca nu ar trebuii discutata in acest loc si ar fi bine sa ma opresc sa las omul sa isi rezolve problema.
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

@Porcu - Nu, faraoane. Erau plante la care nici nu visai TU. Pentru mine, personal, erau plante de care nici macar nu AUZISEM acum cativa ani. :-)

@Chitron - E un fenomen in Constanta. Acvaristica are doua directii. Unii renunta la acvarii, altii trec pe marine. Asa mi-am pierdut cei mai de baza colaboratori care aveau habar de plante. Au mai ramas cativa dar putini. Probabil ca o sa dau Aromatica si Furcata, ca sunt frumoase, tentante, merita efortul si nici nu cred ca le au foarte multi in Constanta. La Blyxa si Wallichii ma indoiesc ca o sa se bage careva dintre cei putini, hai sa le zicem "plantisti" ramasi pentru ca sunt plante ..... comune. Asta apropos si de ce spunea Porcu.

Cel mai probabil o sa incerc la tinerii entuziasti pe care ii mai cunosc.

@Mod - Trag speranta ca nu deranjeaza prea tare off-topicul aici. Scuze oricum.
arnoldx
Member
[Avatar]

IP:

Val,daca stiam de donatie mai repede le luam eu ca am venit duminica din C-ta.
Asa e mare distanta sa le trimiti pe posta.
Erau pentru un prieten care si el are un bazin plantat.Eu am plantele astea,mai putin furcata si aromatica.

Scuze de off-topic

Cel mai bun medicament antistres este privitul unui acvariu
[Email]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

O parte s-au dat. Cealalta sunt ca si date.
Din partea mea, topic closed.

Forum Index » Donatii
Go to: