[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nisip si piatra de rau?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
loocos
Unripe member

IP:

Salut, am si eu un acvariu mic (4l bol) am un beta in el, as vrea s?-i iau niste nisip de pe un râu de la tar?, cateva pietre decorative 1-2 sau poate o bucata mica de lemn, iar apoi sa adaug si cateva plante micute de la magazin.

Intrebarea mea este daca cumva nisipul, piatra sau lemnul dupa râu pot afecta cumva pe?tele?

Mul?umesc!
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Vorbim de un bol de 4 litri! Daca bagi nisip, pietre, lemne, ceozvarte ai pretentia sa mai inoate si pestele??

Mama prostilor e mereu gravida!
loocos
Unripe member

IP:

M-am gandit si eu, o sa iau un bol mai mare, probabil dublu. Intrebarea mea principala înc? ramane, cauzeaz? lucrurile luate din rau?
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ia un bazin normal, pestii nu se tin in bol. Gasesti acvarii mici la preturi mai bune decat bolurile acelea.
Ca sa iti raspund la intrebare, poti lua linistit. Doar sa le dezinfectezi cumva, pietrisul sa fie de granulatie 2-3mm iar lemnele sa le fierbi. Foloseste cu incredere si functia search a forumului, gasesti multa informatie.
[ICQ]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: