stiu hehe

Tocmai de aceea nu am putut rezista sa ii vad ciondanindu-se in acel acvariu mic,in care ii vedeam de fiecare data cand intram in petshop. Aveam de ales intre ei si un pui de oscar de aceeasi marime SUPERB!!! Nu am vazut in viata mea oscar atat de frumos,chit ca era pui,insa i-am luat pe ei pt a incerca sa le ofer o viata mai buna in ciuda dezastrului ce l-am patit iarna aceasta cu electricitatea,o sa dau detalii in jurnal cand o sa imi pun ordine in ganduri si in sentimente,am fost pus la incercari grele.
Un alt motiv pt care i-am ales a fost si pt ca stiam ca nu o sa rezisti in a iti exprima placerea de a ii revedea, ca sa nu mai zic ca presupun ca ti-a ajuns cu porumbul si esti gata sa muti tetrazonele intr-un acvariu al lor,dupa care sa "cersesti" niste pui de la mine(in capul meu a fost chestia asta de cand i-am vazut prima data acum 3 luni,insa nu aveam acvariul instalat).
Daca iei 5 pui de la mine si mai adaugi apoi ceva pui de alte ciclide mai pasnice de la alti colegi,vei face dina cel acvariu mare al tau ceva ce nu ai mai facut ^^
Daca nimeni nu va lua puii mei,sper din suflet sa ajunga hrana pt celalalt mascul (pot ajunge la el prin multe crapaturi ale fundalului si separeului din geam ce le-am facut) pt ca nu pot sa ii tin pe toti si nici sa ii cresc pt ca apoi sa ii arunc nu pot.inca ii tin pt ca sunt la zbor si se bucura nevastuica-mea de ei,dar sincer sper sa ii pot da cuiva cat mai rapid.
P.s.: Gandeste-te ca atunci i-ai luat direct maturi si te-ai atasat de ei,dar pe acestia ii poti lua de pui si sa ii cresti tu in felul tau,iar daca nu ai rabdare atat,iti dau si femela"semi matura" sa las doar masculii.Nu am de gand sa imi asupreasca mereu alti pesti din cauza spatiului inadecvat pt atunci cand le arde lor sa se imperecheze.