[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nu mai deschide gura  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
alexandra
Junior member

IP:

Discus nu mananca, pare ca nu deschide gura,, nu are probleme cu fecale in sensul ca nu am vazut sa mai scoata ceva...vine la mancare dar nu mananca...ii dau tetraprima granule
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

alexandra wrote:Discus nu mananca, pare ca nu deschide gura,, nu are probleme cu fecale in sensul ca nu am vazut sa mai scoata ceva...vine la mancare dar nu mananca...ii dau tetraprima granule
Spune mai multe despre acvariu' ala, despre peste, despre tot ce ai acolo :misto: . Altfel n-o sa stie nimeni ce-are pestele ....... poate Mama Omida :alright:

Poze: smilie ... Poze cu plante
alexandra
Junior member

IP:

acvariul are 110 l,este plantat , decat discusul care nu mai mananca de mai mult de 10 zile
Avea pe opercul, de mai mult timp, 3 puncte albe,rotunde maricele,nu marunte cum am vazut la cei cu gris, acum dupa ce am crescut temp de la 28 la 30 vad ca au aparut alte 3 si pe cealalta parte.
Nu stiu ce sa mai fac pt ca initial nu mai manca deloc si am crezut ca are ceva intestinal am pus o pastila bactopur si 40 picaturi omnipur si e la fel...dupa ce am crescut temp la 30 au aparut si alte 3 puncte tot mari pe partea cealalta ....mai pot face ceva?
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

alexandra wrote:acvariul are 110 l
E prea mic pentru discusi. Citi discusi ai acolo? Ce si citi alti pesti ai acolo?

alexandra wrote:am crezut ca are ceva intestinal am pus o pastila bactopur si 40 picaturi omnipur si e la fel
De ce ai ales sa tratezi cu Baktopur si Omnipur? De ce ai hotarit sa le combini?
De ce ai pus o pastila de Baktopur la 110 litri? Sera recomanda o pastila la 50 litri.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: