[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
SUBSTRAT  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
dinu
Member

IP:

Ca posesor unui acvariu trigon 350l as vrea sa pun sub pietrisul cu o granulatie de 1-3cm ingrasamant pt. plante.
Ce se recomanda?
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

dinu wrote:Ca posesor unui acvariu trigon 350l as vrea sa pun sub pietrisul cu o granulatie de 1-3cm ingrasamant pentru. plante.
Ce se recomanda?
Avind in vedere pretu' unui Trigon 350, presupun ca esti dispus sa cumperi un substrat de calitate - probabil tot scump. Spune-ne cit vrei sa cheltuiesti pe substrat, in functie de asta putem face sugestii .
Dar, avind in vedere lumina cam putina cu care este dotat Trigonu', cred ca un substrat de cea mai buna calitate n-ar putea fi exploatat de catre plante la adevarata lui valoare .

Poze: smilie ... Poze cu plante
dinu
Member

IP:

Asa cum bine ai punctat si tu nu cred ca are rost sa pun un substrat foarte scump daca nu-l pot valorifica la adevarata lui valoare.Atunci ramane sa aleg unul bun pentru acest acvariu, de aceea am cerut o parere.Ca pret chiar nu stiu sincer in primul rand cat poate costa un subtrat bun"zic eu" si revenind la idee as vrea sa vad cateva nume de substart in primul rand si apoi am sa ma decid.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Incearca substratu' de la Tetra. E long term. Am uitat cum ii spune . E ambalat intr-o galeata galbena.
Combina-l si cu Tetra Initial Sticks - costa vreo 30 lei.

Poze: smilie ... Poze cu plante
dinu
Member

IP:

Multumesc pentru ajutor.Am sa le combin pe amandoua.Sper sa iasa ceva bun pentru plante.Cu lumina mai multa nu le pot ajuta.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: