[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Microrasbora galaxy  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
green_tech
Junior member

IP:

Salutare!
Am si eu o problema cu acesti mici pestisori, microrasbora galaxy.
Problema consta in faptul ca nu prea vor mancare, putini dintre ei mananca mai cu pofta cand le dau ceva.
Am incercat sa le variez hrana destul de mult, printre care:
- artemia congelata (asta parca parca mananca mai bine)
- rotiferi congelati
- niste virmi congelati mai subtiri
- fulgi de dimensiuni mici (JBL Novo Bea, TetraMin Junior, Tetra Rubin, Prodac Color etc...)
- granule Norvigram de la Norwin (am inteles ca asta ar fi mancare premium)
- am incercat pana si Sera Micron Nature, am zis ca poate e mancarea prea mare, desi incerc mereu sa o faramitez...

Sunt si cam apatici, si banuiesc ca din cauza asta. Altceva nu pare sa fie in neregula cu ei, se imperecheaza, dar sunt cam speriosi, asta cred ca e natural
Am bagat de 3 ori cate un grup de pesti in acvariu, cam de fiecare data, dupa ceva timp, gasesc cate unul care e foarte slab, are burta lipita de spate, nu mai mananca absolut deloc pana moare.
Acvariul e un nano de 25l, plantat binisor, fara CO2, un filtru intern claro 300 ...momentan sunt 13 micro galaxy in el si cativa RCS...am avut in total cam 4 pierderi, toti ca in descrierea de mai sus...

Sa fie vreu parazit? Sa fie stresati? Ma mai gandesc ca poate e curentul filtrului prea mare si nu le place... A mai trecut careva prin asta?
Gege
Senior member

IP:

Si eu am avut aceste probleme cu ei, imi plac foarte mult acesti pesti, cu toate vorbele bun despre ei ca sunt rezistenti, nu sunt chiar asa de rezistenti. Ce am observat, schimburile de apa si calitatea ei sunt f importante pentru ei. Iti sugerez sa faci schimburi de apa frecvente, la saptamana, acvariu curat tot timpul, o temperatura de 22 de grade. Asta e tot ce pot spune eu, poate sunt oameni mai cu exp si pot sa iti zica mai multe.

Niciodata nu e indeajuns in acvaristica
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/48013.page

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: