[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pestisori umflati  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
strikius
Junior member

IP:

Acum 2 saptamani o femela guppy a murit, ca simptome nu pot decat sa va spun ca s-a umflat extraordinar de mult, la sfarsit era diforma, ca un balon, statea cu capul in jos, totusi atat cat putea manca.
Acum o femela xifo din acelasi acvariu pare sa aiba aceeasi problema, incepe sa se umfle si parca solzii sunt un pic zburliti.
Acum catva timp am avut un mascul care a murit - i-au putrezit inotatoarele, acum am vazut 2 masculi cu aceeasi problema, am pus bactopur.
Acvariu este plantat, are cam 65-70 litri net, Guppy 15, 2 xifo, 2 ancistrusi, 1 cory, 2 neoni lumina 2 neoane de 20 W, schimburi de apa 20% saptamanal, mancare fulgi tetrasi sera, tubifish uscati nu stiu acum firma, dar cunoscuta.
Va rog daca puteti identifica boala si eventual un tratament.
Va multumesc
viviparu'
Senior member

IP:

Pestii tai au probleme intestinale. Cumpara Sera BactoTabs si da-le sa mamance vreo 5 zile numai asta, nimic altceva.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

strikius wrote:ca simptome nu pot decat sa va spun ca s-a umflat extraordinar de mult, la sfarsit era diforma, ca un balon, statea cu capul in jos, totusi atat cat putea manca.
Pare hidropizie. Incearca Baktopur Direct (sint pastile), e mai eficient decit Baktopuru'. Chiar daca pestii bolnavi nu prea cred sa scape, macar ii scapi pe ceilalti.

Poze: smilie ... Poze cu plante
strikius
Junior member

IP:

multimesc mult pt. raspunsuri

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: