[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
problema neoni  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

am observat pe neoni punctulete mici si albe, eu zic ca este gris. am ridicat temperatura pana undeva la 28 de grade(treptat) si am bagat verde de malachit(1 ml la 10 litrii) si vad ca dupa o zi au disparut punctele de pe pesti, insa stau toti retrasi nu mai sunt vioi si 2 mai micuti dintre ei au murit e prea mare temperatura?sa o scad?e ceva normal?astept raspunsurile voastre. va multumesc
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

acvariul are 120 de litri, populat cu 20 de neoni, si 4 scalari micuti, plantat, o buturuga, lumina 2X 18 watti 1 x 15 watti.
viviparu'
Senior member

IP:

Daca e gris atunci trebuie sa tii apa la 28 de grade cel putin trei zile; apoi scazi treptat pana pe la 24 de grade.

E cam calda apa pentru ei si sunt inca afectati, de-asta nu sunt vioi.

Totusi ma mir; neonul e un peste foarte rezistent si face extrem de rar gris. Ceva a fost acolo.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Asta e a 3-a zi in care apa a fost la 28 de grade, acum problema e alta, cel putin din cate mi-am dat eu seama. Scalarii cred ca au inceput sa atace neonii, nu reusesc sa ii manance ca sunt destul de maricei, iar scalarii sunt inca mici dar stau retrasi fapt ce pana acum nu era, erau destul de vioi si mancau impreuna cu scalarii. Sa fie oare ca inca nu si-au revenit de la boala, sau scalarii atenteaza la ei??

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: