Lasand gluma la o parte, broastele vor iesi usor usor si apoi trece si vara si raman cu un acvariu cu 16 tetra.
As vrea sa ii bag in casa la racirea vremii. Si as vrea sa mut totul intr-un acvariu nou. Cum fac asta fara sa deciclez acvariul? Pur si simplu mut tot substratul si apa din el intr-un nou acvariu?
Mentionez ca nu am filtru pe acvariu, dar odata bagat in casa pot pune unul din filtrele cascada AquaClear20. Eventual, pot lua un filtru AquaClear mai mare.
Apoi, acvariul nou va avea un volum mai mare de apa. Completez cu apa decantata ca sa ajung la noul volum?
Mentionez ca nu am filtru pe acvariu, dar odata bagat in casa pot pune unul din filtrele cascada AquaClear20. Eventual, pot lua un filtru AquaClear mai mare.
Apoi, acvariul nou va avea un volum mai mare de apa. Completez cu apa decantata ca sa ajung la noul volum?
Substratul nu cred ca te ajuta prea mult, ba eu chiar l-as lasa acolo unde e, as pune unul nou ca cel vechi are mai multe prostii in el decat beneficii. La un marin as mai sta pe ganduri, dar la cele de apa dulce, nu.
Pune aquaclearul umplut cu mediile bacteriene pe acvariu cu o luna inainte sa il muti, ar trebui sa ajute. Nu strica nici o fiola ceva cu bacterii pe langa el.
This message was edited 4 times. Last update was at 10/07/2018 21:20:14
Si a venit iar primavara, melcii si tot felul de alte dihanii au supravietuit peste iarna, plantele s-au dizolvat insa.
Am dat un soft reset (s-au apucat ajutoarele sa faca treaba, gen spalat pietrisul cu apa de la robinet etc.), iar de azi am doua perechi de tritoni alpini (Ichthyosaura alpestris).