[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
depunere scalari  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
cotty
Junior member

IP:

As vrea sa intreb daca se poate sa eclozeze icrele si sa iasa pui de la perechea mea in acvariul comunitar.De mentionat ca pe langa perechea de scalari care imi depune la 10 zile mai am in acvariu 2 ancistrusi si 2 cory care acum i-am scos ca sa nu mai manance icrele si ca sa incerc sa vad daca fac pui.Temperatura este de 27 C si Ph undeva in jur la 7,nu stiu nimica de Kh.
Dar este posibil sa iasa pui?????) deoarece am mai citit alte articole in care zicea ca trebuie sa am neparat un alt acvariu gata sa primeasca icrele si in care apa sa aiba eaxct aceleasi proprietatzi ca si apa din acavariul comunitar...ori eu am un acvariu mult mai mic (de 15 L) in care nush daca o sa isi pastrze apa aceleasi proprietatzi nici daca scot apa din acvariul; mare deoarece acolo as pune alt filtru ,nu ar fi substrat deloc,nu ar fi buturuga,ar fi doar apa si frunza cu icrele.
Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi as aprecia pareri de la persoane care au reusit sa obtina pui in conditiile in care le-am mentionat mai sus in primul alineat :p
Va multumesc!!!

just interested
[Email]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

In principiu pot ecloza in acvariul comunitar, cu conditia ca masculul sa fecundeze icrele, iar icrele sa nu fie mancate de catre parinti. Ancistrusii sau cory nu ar trebui sa fie o problema pentru o pereche de scalari experimentata. De obicei se foloseste un al 2-lea acvariu pentru eclozare si prima luna de viata a puilor. Astfel puii sunt mai usor de urmarit, de hranit, de intretinut, etc.

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]

Forum Index » Cichlidae
Go to: