[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru aquator  XML
Forum Index » Apa
Author Message
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Stie cineva unde gasesc in Bucuresti filtru Aquator? Google nu ma ajuta prea mult.

Din trecut
[Email]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Ultima oara am gasit la grup romet ( www.romet.ro ). Au un punct de lucru prin p-ta Unirii.
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

I-am gasit. Mersi!

Din trecut
[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

fishtecine wrote:I-am gasit. Mersi!
Tot de la aia din Unirea am luat si eu. Rezerve se si la cateva magazine din zona Obor.
Dupa ce rezolvi poate pui un pret sa stie lumea.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Tot aceiasi firma fac si osmozoare si sunt bune ,parere mea

Ogar batrin dar.... cu miros fin
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Update:
firma se numeste COMMAZ, adresa: B-dul Corneliu Coposu 3, Bl 101, Sc 4 , Ap 67, Tel: 3276620

Preturi fara TVA:
Carcasa ~ 42,01RON
Cartus filtru mecanic 15,12 RON
Cartus carbune activ 50,42 RON

Cum pentru fiecare cartus trebuie o carcasa => Total 149,56 fara TVA
adica 178 RON cu TVA

Mai au si modelul Aquator care se monteaza pe baterie, dar nu stiu cat costa.

Din trecut
[Email]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Adica aproape 2 milioane. Pai mai bine mai stateai... o luna, sa zicem si luai un osmozor...

Val.
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Val wrote:Adica aproape 2 milioane. Pai mai bine mai stateai... o luna, sa zicem si luai un osmozor...

Val.
Tz ... nu-i chiar asa, il dojenesti de pomana. Filtru-i una...osmozatoru-i alta. De exemplu apa trecuta prin aquator nu scoti la duritate 0, modificarile de duritate fiind slab seziabile dupa filtrare. Apoi la conductivitate electrica un osmozator iti duce o apa de robinet de la 270-300 µm la 5 µm ... un aquator canci. Ce trebuie sa intelegi ca sa pricepi diferenta este chiar mecanismul de functionare al celor doua. Aquatorul este un compartiment ideal de pre-filtrare pentru un osmozator...daca vrei iti realizeaza epurarea mecanica a apei, pentru restul osmozator...iar pentru toate acestea Mastercard

Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Stiam diferentele. Dar parca citeam tot pe aici, sau pe vechiul forum, nu mai stiu, ca si la voi, in Bucuresti apa e destul de dura (Gh=10). Un osmozor chiar "face diferenta".

Sigur ca situatia nu e chiar asa de rea ca aici in Constanta (Gh=25), unde fara osmozor ramaneam la stadiul de crescator de Vallisneria si Shinersia Rivularis, cred.

In plus, au scazut si preturile, un pic. Daca acum cativa ani era o investitie la care nu ma puteam gandi decat daca trisam la Bingo , anul trecut, eu pe al meu l-am luat cu putin sub 5 milioane de lei vechi. Nu pot sa zic ca e cat o lama de cingo, dar e rezonabil la pret si isi merita toti banii.

Sigur, recunosc ca am scapat din vedere pentru ce i-o trebui omului, ca daca nu e crescator de discusi sau nu are plante mai ciufute, atunci, poate chiar nu merita investitia si un aquator e suficient.

Val.
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Ba vreau si aquator si osmozor si plante ciufute. Aquatorul e pe post de prefiltrare. Cica asa tine mai mult membrana le la osmozor. Gura lumii...

Din trecut
[Email]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Asta da. La carte scrie ca desi noile membrane sunt mai rezistente la clor, totusi fiind o substanta organica, membrana aia va fi in cele din urma atacata de clorul din apa. Nu degeaba au ele prefiltrarea aia cu carbune activ.

Un aquator in fatza osmozorului ca o masura suplimentara de prevedere e o treaba excelenta.

Val.
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Val wrote:
Un aquator in fatza osmozorului ca o masura suplimentara de prevedere e o treaba excelenta.

Exact asta spuneam si eu:

Sandu wrote:Aquatorul este un compartiment ideal de pre-filtrare pentru un osmozator...

....stiindu-l pe fishtecine cu ce plante intentioneaza sa se joace

Forum Index » Apa
Go to: