[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Peste ,,disparut"'  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
seb86
Unripe member

IP:

Buna seara in primul rand bine v am gasit, in al doilea rand vreau sa va spun ca am citit pe forum cam tot ce este de facut petru inceput si am urmat cat de cat pasii . Am acvariul de aproximativ 10 zile (cu pesti in el) din pacate a trebuit sa plec intr o delgatie 5 zile si cand m am intors am observant ca ,,a disparut'' singurl peste beta care il aveam. Cei de la animax mi au spus ca pot sa pun 2 pesti beta cu restul deoarece spatiul imi permite (190 L) in plus am si in hranitor automat care a mers in continuu cu filtrul. Va atasez o poza....m am uitat printre pietre si nu se vede nimic. ce imi sugerati sa fac? Sa scot toate pietrele si sa vad daca il gasesc decedat....? Nu stiu daca este ok sa bag mana in acvariu si sa umblu pe acolo cu toti pestii...30 la numar. Va multumumesc si o seara buna
[Thumb - WIN_20181120_20_15_39_Pro.jpg]

Cozmastie
Senior member
[Avatar]

IP:

salut,vezi daca nu e dupa,tocmai mi am gasit un guppy,uneori mai dispar,eu vad ca ai ceva vivipari,socate betta ul ramas,o sa i rontaie,chiar daca au destul spatiu.da ne mai multe detalii legate de acv

image
seb86
Unripe member

IP:

Salut, am plante artificiale...stiu nu este ok..dar de inceput am optat sa merg asa si in viitor sa il reamenajez. In acavariu am neoni, gupi, molly,xipho si urmeaza sa mai iau niste sanitari. Inainte sa plec am observant ca avea coada putin ciupita..sau poate doar mi s a parut..dar ma gandesc sa nu cumva sa il fi ,,mancat'" restul. Nu a mai aparut de 2 zile de cand am ajuns.....

This message was edited 1 time. Last update was at 20/11/2018 21:17:39

Cozmastie
Senior member
[Avatar]

IP:

betta nu se lasa mancat,de regula el ciupeste.coada ciupita poate fi finrot,cauta pe google gasesti info,dar nu are legatura cu disparitia lui,inaninte sa rsaculoescti acvariul,uitata din toata partile,pana si de sus,ca sa l gasesti.poate a murit,si dupa l au mancat ceilalti,desi nu prea cred.

image

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: