[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Scalar cu coada ciupita  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
AndreiS.
Junior member

IP:

Buna seara!
De 2 saptamani detin un acvariu cu volumul de 112 litri in care am adaugat 3 Gurami, 7 Neoni, 1 Cory, 1 Rechin Curcubeu si recent un Scalar care este de o dimensiune mai mare fata de restul pestilor.
Observ un comportament destul de agresiv /jucaus al acestui rechin curcubeu, ii alearga in tot acvariul pe guramii, insa nu am observat sa ii raneasca in vreun fel.
Am o problema cu scalarul nu am vazut nici un peste sa il alerge, dar pe zi ce trece coada lui este tot mai roasa si se vad oasele asa transparente de la cum i sa dus ‘membrana’ de pe coada.
Intrebarea mea este, care peste il raneste pe Scalar?
Sper ca am dat toate detaliile necesare pentru a putea raspunde la intrebare.
Mersi anticipat.
Poze cu scalarul si cu acvariul:
https://imgur.com/jeA2pMh
https://imgur.com/a/o6RiVid
piratul
Junior member
[Avatar]

IP:

simplu da,e atacat de"rechin curcubeu" si in curand scalaru

This message was edited 1 time. Last update was at 16/10/2018 22:31:50

TEXT CENZURAT
[Email] [Yahoo!]
AndreiS.
Junior member

IP:

piratul wrote:simplu da,e atacat de"rechin curcubeu" si in curand scalaru

Sa inteleg ca nu sunt tocmai compatibili asa cum spuneau cei din pershop..

This message was edited 1 time. Last update was at 16/10/2018 22:42:32

piratul
Junior member
[Avatar]

IP:

ai vazut la ei in acvarii combinatia asta de pesti????eu cred ca nu......

TEXT CENZURAT
[Email] [Yahoo!]
AndreiS.
Junior member

IP:

piratul wrote:ai vazut la ei in acvarii combinatia asta de pesti????eu cred ca nu......

Combinatia respectiva nu, dar am vazut in schimba Scalari maturi combinati cu barbus tetrazona verde (din cate am citit nu merge deloc), deci asta nu e un punct de orientare neaparat.
Mersi de raspuns, o sa vad ce o sa fac cu el, era preferatul meu

This message was edited 2 times. Last update was at 16/10/2018 23:07:35

adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

pai din cate stiu eu, aceeasi poveste este si intre scalari si xipho,dpdv al apeei,temperatura,ph ..etc sunt compatibili doar ca xipho este atras de cozile voalate,sau mari si le cam ciuguleste iar rechinul este putin mai agresiv si dominant...
S-au vazut si combinatii ciudate care au mers dar si combinatii intre aceeasi rasa de pesti care nu merge sau combinatii compatibile care nu merg
pana la urma depinde de ceea ce se intampla la tine in bazin si din cate se pare,rechinul tau nu il vrea pe domnul scalar in preajma..

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]
AndreiS.
Junior member

IP:

adrian09 wrote:pai din cate stiu eu, aceeasi poveste este si intre scalari si xipho,dpdv al apeei,temperatura,ph ..etc sunt compatibili doar ca xipho este atras de cozile voalate,sau mari si le cam ciuguleste iar rechinul este putin mai agresiv si dominant...
S-au vazut si combinatii ciudate care au mers dar si combinatii intre aceeasi rasa de pesti care nu merge sau combinatii compatibile care nu merg
pana la urma depinde de ceea ce se intampla la tine in bazin si din cate se pare,rechinul tau nu il vrea pe domnul scalar in preajma..

Din ce am vazut rechinul alearga doar dupa gurami pe timp de zi. Cred ca noaptea se ia si de scalar, ca ziua nu are nimeni treaba cu scalarul.
Oricum o sa il scot cat mai curand din acvariu si o sa vad daca pai apar probleme
Multumesc! smilie

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: