[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mor femele de gupi inainte de a depune  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
alix
Junior member

IP:

Salut
Intr-un acvariu de 30 l am 4femele de gupi si 4 masculi 2 sanitari 1 ancistrus si 2 melci.Am avut o perioada in care femelele de gupy mureau exact inainte de a depune(pe tunci avem cam 6 meci)Am f multe plante de suprafata si unele plantate pe fund in substrat de nisip.in rest aerator si rezistenta cu termostat. 10x
[Yahoo!]
mg_cmt
Member

IP:

guppy apartine familiei "vivipari" ceea ce inseamna ca "nasc" pui vii nu depun.
[Email]
alix
Junior member

IP:

mg_cmt wrote:guppy apartine familiei "vivipari" ceea ce inseamna ca "nasc" pui vii nu depun.
da sa spunem ca a fost o eroare de exprimare. vazand ca esti membru dee baza credeam ca ai inteles ideea si...eu cred ca exprimarea este corecta pt ca doar mamiferele nasc pui pt ca ii hranesc prin alaptare nu?
[Yahoo!]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

alix wrote:
mg_cmt wrote:guppy apartine familiei "vivipari" ceea ce inseamna ca "nasc" pui vii nu depun.
da sa spunem ca a fost o eroare de exprimare. vazand ca esti membru dee baza credeam ca ai inteles ideea si...eu cred ca exprimarea este corecta pentru ca doar mamiferele nasc pui pentru ca ii hranesc prin alaptare nu?

"guppy apartine familiei "vivipari" ceea ce inseamna ca "nasc" pui vii nu depun."

Derci "nasc", intrwe ghilimele dupa cum ai vazut...
[Email] [WWW] [Yahoo!]
strikius
Junior member

IP:

Si eu am avut problema asta cu o femela, era relativ mica, la primul rand de pui.
cinstit nici eu nu-mi dau seama de ce
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

alix wrote:
da sa spunem ca a fost o eroare de exprimare. vazand ca esti membru dee baza credeam ca ai inteles ideea si...eu cred ca exprimarea este corecta pentru ca doar mamiferele nasc pui pentru ca ii hranesc prin alaptare nu?

,imi place de tine alix, ca nu te lasi cu una cu doua.Am inteles toti ideea, membri de baza sau nu.Vivipari nasc pui vii.NASC.Atat.

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: