[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nu stiu unde sa scriu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
zappii
Junior member

IP:

nu stiu ce se poate face pe forumu asta pt k uni dau anunturi complet aiurea spun k vad ; fac schim; doneaza: da peste 2 min se razgandesc totusi ar trebui luata o amsura pt k eu si nu numai eu sunam k prosti si omu ne tine de vb spune tot despre el si apoi spuine: - vai uite a murit sau iaute sa imbolnavit sau nu il mai dau k imi e drag de el.......... mi si miiiiiiiiiiiii de scuze k sa ce sa consum creditu aiurea sunt copil nu am cum sa imi fac abonament sa il plantesc eu ma multumesc q ce am .... dak se poate sa se ia o masura pt chestia asta !! imi cer sc vreau sa SCRIE SI CEI CARE AU MAI PATIT DASTEA !!
[Yahoo!]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Si ce treaba are asta cu administratia forumului? Adica ce pot face ei daca unii sunt mai... hmm... "indecisi". Asta e, mai incercam....
[Email] [WWW] [Yahoo!]
zappii
Junior member

IP:

cand esti nervos nu cred k poti scrie corect!! cel putin nu mai te concetrezi la scriss!! eu asa zic!!
[Yahoo!]
cristi_ionescu_79
Member

IP:

zappii wrote:cand esti nervos nu cred k poti scrie corect!! cel putin nu mai te concetrezi la scriss!! eu asa zic!!

chiar ca esti copil ..... penibila scuza ... cand ai sa cresti mare poate ai sa inveti sa te controlezi mai bine, sa numeri pana la 10 ...etc

Iar cat priveste mesajul tau, ai partial dreptate ... eu am facut o data ce ai spus tu ... si cred ca am procedat corect, sau cel putin asa mi-a dat de inteles cumparatorul (trebuia sa ii vand 2 ancistrusi albino si cu o zi inaintea vanzarii am gasit unul mort in acvariu. Am vb cu omul si i-am spus ce s-a intamplat, si i-am zis ca pe celalalt il bag in carantina si mai vb peste o saptamana. pestanu a asupravietuit si am rezolvat problema).

Asa ca nu mai fi tu revoltat. In caz ca nu ai aflat, acvaristica costa ... chiar si minute la telefon ....
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

zappii wrote:cand esti nervos nu cred k poti scrie corect!! cel putin nu mai te concetrezi la scriss!! eu asa zic!!
Moooaaaaaaaamaaaaaaaa ....... da' suparat mai esti .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
zappii
Junior member

IP:

ai vrea sa ma inveti tu sa numar pana la 10 ?? plizzz am nevoie de ajutor !! :baby: sc dar sunt cam penibil!! una e ce ai facut tu q ancistrusi si alta e ce am patit eu!!! nu cred k ar trebui sa vb asa aiurea, eu asa zic !!!
[Yahoo!]
zappii
Junior member

IP:

subiect inchis
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: