Acvariu nou 85 L
Buna seara dragii mei, sper ca nu voi fi blamat aici pe forum de catre cei mai vechi, sunt aici sa invat.
Mi-am inceput un nou acvariu capacitate reala 80 Litrii.. ideea e ca am facut unele greseli minore sper eu.. si mai am cateva nelamuriri.
Am folosit
10 kg de pietris negru
2-4 mm stiu ca nu a fost îndeajuns si nu l-am ornat (corect) desi am incercat, substrat am folosit aproape 8 kilograme
Dennerle Substrat Nutribasis 6in1
+ Dennerle Fertilizant E15 Feractiv 10 Tablete, Doua radacini de mopan le-am fiert in apa cu sare 4 ore timp de doua zile si intr-un final au inceput sa se scufunde in apa.
Ca si filtru am achizitionat un
TETRA IN 800 Plus,
Ideea e ca nu am avut suficiente recipiente ca sa asigur un volum total al bazinului si jumaate din el 40 45 de litrii i-am turnat direct punând o solutie de neutralizare a clorului .. se numeste Tetra aqua seif am pus undeva la 30 de ML la 40 de litrii de apa... ideea e ca e cam tulbure cu o tenta albastruie , cei drept numai e ca la inceput in urma cu o zii nu se vedeau plantele. cat tine chestia asta ?
intrebarile mele :
1. Am inceput ciclarea am de gand sa o las 3 saptamani, trebuie sa fac schimburi de apa in acest timp... stiu si eu poate mai tai din nuanta aceea ?
2. pot pune treptat pestisori adik peste 6 zile 2-3 peste 2 saptamani inca 2... ?
3. mincarea in acvariu pot pune cate putin zilnic sau din 3 - in 3 zile ca sa se poata descompune.. ?
astept sfaturi si sugestii

va multumesc.