[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu (70x40x40) + Aquael FAN2 + 3 Neoane  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
BLK
Junior member

IP:

Acvariu din geam float de 8. Dimensiuni aproximative 70x40x40. Nu a fost niciodata umplut cu apa, l-am lipit cu un membru de pe forum dar nu am mai apucat sa il umplu pentru ca a trebuit sa ma mut si acum stau foarte prost si cu timpul si cu banii. 60 RON (numai geamul a costat atat, nu mai pun la socoteala siliconul si munca)

3 neoane Philips:
un 930 cu 20 lei
un aquarelle cu 15 lei
si un 865 cu 12 lei

Un filtru Aquael FAN2 (pentru acvarii intre 100-150l) cu 40 lei

Toate sunt noi nu au fost nici macar 5 minute in priza. Filtrul are garantie inca, nu stiu exact cat, a fost luat acum 2 luni maxim.

Toate 140 lei plus transport gratuit in zona Militari sau in apropiere. Toate sunt in Militari la Gorjului si sunt disponibile de vazut in weekend. Alta varianta ar fi 130 de lei si va descurcati cu transportul.

In principiu as vrea sa le dau pe toate asa ca o sa astept cateva zile sa vad daca se ofera cineva pentru toate. Daca nu, pleaca intai acvariul si apoi restul.
BLK
Junior member

IP:

Am mai studiat ofertele, Philipsul 930 era mai scump cand l-am luat, scade acum la 15 lei. Pretul total ramane neschimbat, consider ca e un pret bun, daca are cineva alta parere, putem discuta.
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Iau eu cu totul. Ai si PM - ai acolo date de contact.
viviparu'
Senior member

IP:

Salut BLK. Daca s-au luat anunta si tu. Daca anuntul mai e valabil sunt complet interesat. Daca anuntul mai e valabil da-mi si mie un PM cu numarul tau de telefon

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
BLK
Junior member

IP:

S-a dat cu totul. Din pacate nu am acces la internet chiar mereu.

Astept poze de la Lofty dupa ce e gata

Forum Index » Vanzari
Go to: