[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sfat pentru un pui de discus  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
dinu
Member

IP:

Am 6buc discus dintre care un pui nu vrea sa manance si elimina numai fecale albe.Abdomenul este uscat.A fost tratat cu metronidazol si rombendazol,Am incercat si cu furalizadon.Dupa fiecare tratament a manacat bine maxim 4zile dupa care a revenit la aceleasi simtome.Tratamentele au fost apicate cate 7zile.
Niste sfaturi mi-ar fi de folos.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Ridica treptat temperatura la 35-36 C + aerare puternica. Ii tii asa citeva zile. In functie de cum reactioneaza vedem ce facem.

Poze: smilie ... Poze cu plante
dinu
Member

IP:

Porcu'"]Ridica treptat temperatura la 35-36 C + aerare puternica. Ii tii asa citeva zile. In functie de cum reactioneaza vedem ce facem.[/quote:e282b846ee wrote:
Am sa incerc si va tin la curent cu noutatile.
dinu
Member

IP:

dinu wrote:
Porcu'"]Ridica treptat temperatura la 35-36 C + aerare puternica. Ii tii asa citeva zile. In functie de cum reactioneaza vedem ce facem.[/quote:8d97018913 wrote:
Am sa incerc si va tin la curent cu noutatile.

Am revenit cu noutati asa cum am promis.Pestisorul si-a revenit complet dupa ce a stat o saptamana la 35 de grade si papa tot ce-i dau.

Forum Index » Cichlidae
Go to: