[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ceva interesant.. panou de iluminare Led  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Zilele trecute, am vazut la un cameraman un panou de leduri interesant...cu rtegulator de intensitate a luminii si 3 tipuri de leduri pe panou.. cel putin asa am vazut eu... albastre alb rece si galben sau portocaliu dfar batea ceva in genul becuriloor de pe unii stalpi de iluminat stradal.. nu acelea albe..ca acelea galbene.. mi s-a parut interesant... Omul nu avea timp de vorba asa ca mi-a dat numele producatorului ALADIN .Chestia ca sunt ale drac de scumpe.Am cautat pe net si am gasit asta

https://innport.eu/fr/panneaux-souples/105-aladdin-ams-fl60dkit.html

Poate cineva este interesat sau .....de ce nu comentarii..

Acel domn a spus ca ar exista si mai mici dar....eu nu am gasit inca

This message was edited 1 time. Last update was at 07/11/2017 12:25:31

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

CRI mi se pare interesant. Ca si k as prefera ceva de la 6500 in sus. Dar pretul e prea sus, si e greu de spus cat e de benefica plantelor

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

am poastat asta,nu pentru ca as sti ceva.. pe parea cu lumina sunt nul....mi s-a parut interesant ca se utiliza 3 culori in primul rind si in al 2-lea reglajul intensitatii...da pretul e foarte mare dar poate cineva care se pricepe bine... fura vreo idee..
faptul ca utiliza 3 culori ,ma atras ,...pentru ca tipul era cameraman,nu avea nici o treaba cu acvaristica si m-am gandit ca ,cu panoul asta el poate sa scoata o lumina cat mai apropiata de cea naturala...banuiesc ca pentru asta are 3 culori si cum mai toti cei care vor plantate cauta un sistem de iluminare cat mai apropiat...am zis sa postez..

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: