[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
E zgomotoasa pompa asta?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
horia_ch
Junior member
[Avatar]

IP:

Stie cineva cat de zgomotoasa e pompa aceasta :

http://www.zooplus.ro/product_info.php?cPath=21_279_283&products_id=1707&osCsid=b88f82e47a146f49cf4905455aebb34b

Se poate face cu ea un filtru w/d care sa functioneze intr-un apartament?

Va multumesc! :-)
[Email] [Yahoo!]
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu stiu cat de zgomotoasa este , dar nu cred ce face fata la inaltime mare.Nu lua de bune ce scrie acolo cu h maxim, adica sa nu crezi ca la h 1.2m scoate 450l.Iti spun din experienta ca nu e asa.

clin uatar for iu, mai uait frend!
[Yahoo!]
horia_ch
Junior member
[Avatar]

IP:

Atunci ce fel de pompa pot folosi pentru un w/d care sa recircule cam 500 l/h? Ori la acvariile mici (~100l) nu se pune problema de w/d?
[Email] [Yahoo!]
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

horia_ch wrote:Atunci ce fel de pompa pot folosi pentru un w/d care sa recircule cam 500 l/h? Ori la acvariile mici (~100l) nu se pune problema de w/d?

depinde de ce vrei tu sa faci pe acolo+bugetul pe care vrei sa-l aloci+pretentiile pe care le ai de la acvariul tau.Daca te intereseaza problema ,W&D, dezbatut la maximum si cu o finalitate concreta

[Yahoo!]
horia_ch
Junior member
[Avatar]

IP:

Ei, si pana la urma ati gasit acea pompa silentioasa de 1000 l/h? Ca nu s-a mai zis nimic despre asta. Daca da, ce pompa este si pe unde se gaseste?
Multumesc mult!
[Email] [Yahoo!]
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

horia_ch wrote:Ei, si pana la urma ati gasit acea pompa silentioasa de 1000 l/h? Ca nu s-a mai zis nimic despre asta. Daca da, ce pompa este si pe unde se gaseste?

Si totusi am zis unde am gasit acea pompa silentioasa (in acelasi post).Ca sa nu citesti toate chestiile alea plicticoase, da clik aici

[Yahoo!]
horia_ch
Junior member
[Avatar]

IP:

Iertare-mi cer dumneavoastra! Am observat, dar prea tarziu!
Pentru mine e mult prea mare 3500 l/h (cred ca mi-ar duce acvariul cu totul prin camera). Cred ca si cea mai mica pompa de la Aqua-Medic (1200 l/h; hmax cica 1.6m) este mult prea mare pentru micul meu acvariu (94 l brut).
Multumesc pentru ajutor. O sa incerc sa caut in continuare!
[Email] [Yahoo!]
siliconu`
Senior member
[Avatar]

IP:

Stai asa ca nu-i chiar asa.Pompa aia de 1200l/ora nu scoate la inaltimea de 1.6 m acest debit.Asa cum spunea chitron, este inaltimea la care poate maxim sa ridice ceva apa.Deci , din cate stiu eu respectiva pompa e...prea slaba ca sa-ti asigure un debit multumitor la inaltimea la care te conditioneaza un sistem W&D.Deci stai linistit ca, nu-i prea puternica, e prea slaba la ce-ti trebuie tie.Pompa mea de 3500 nu scoate atata la inaltimea de1.4 m-poate ca cel mult 1800 l (care imi asigura un curent, cam puternic, dar l-am estompat cu o teava de retur prevazuta cu un sir de gauri).Poate ca pompa de 2500 l este buna sa urce suficienta apa pentru un acvariu de 100l.Daca pretul e OK, ii poti cere detalii lui GG

[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: