|
Salut,
Din motive de spatiu si finantare pentru viitorul marin sunt nevoit sa vand urmatorul sistem:
- Acvariu 200l, 100x40x50 cm de la Hornbach, sticla de 8mm cu intarituri longitudinale, il am cam de 5-6 ani, nu are zgarieturi vizibile.
- Masa acvariu tot de la Hornbach (culoare maro mahon).
- Filtru JBL CristalProfi E1500 (cu noul sistem de etansare, fara garnitura de cauciuc interioara; are garnitura exterioara schimbata; cu furtune si tur/retur Eheim, cele verzi).
- Filtru UV JBL 5W.
- Lampa Hailea 2x39W, cu tuburi Giesemann, au cam 8 luni, 10 ore/zi; driver-ul original a fost schimbat cu unul profi cu preincalzire filamente; nu mai are in schimb protectia de policarbonat pentru stropi.
- Priza programabila pentru lumina.
- Hranitor Hydor.
Pret: 900 RON.
Bonus: Lampa Hailea 1x150W Halide si 2x24W T5 (cu bec MH pentru plantate 6500K; a functionat cred ca undeva la 1 an/6 ore/zi, nu mai tin minte exact); incalzitor substrat; 1 saculet JBL Manado.
Acum traiesc in acvariu 2 pleco si doi cory; asta e casa lor de cand erau mici (un cory este nascut aici). As fi foarte impacat daca cel ce cumpara acvariu poate sa-i ia si pe ei.
Substratul este din pietris 2-3mm (tot Hornbach), populat cu melci de substrat (destul de multi).
Din lipsa de timp nu pot trimite prin curier, pot insa sa ofer transport pe ruta Targoviste-Bucuresti, doar sa discutam inainte (in cazul in care se doreste si populatia de bacterii din substrat/medii filtrante, pentru o ciclare rapida, sa stiu cum curat/impachetez!).
Multumesc,
Gabi.
|
|