[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ciclide 180l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Bogdan Trif
Junior member

IP:

Salutare si bine v-am gasit,
M-am inscris azi pe acest forum,dar am de gand sa raman o perioada lunga si daca imi permiteti,vreau sa ma folosesc de experienta voastra in ale acvaristicii.

Daca imi puteti oferi sfaturi la acvariul pe care il detin,as fii recunoscator.

Am achizitionat de 1 luna un Juwel 180,pe care l-am populat cu 15 ciclide(masculi de diferite specii).
Ca si filtrare am un filtru extern Eheim 300 si un filtru intern jbl i80.Credeti ca mai am nevoie la capitolul filtrare de ceva?

Recomandari,daca aveti,le primesc cu bratele deschise.

Am atasat si o poza
[Thumb - Acvariu.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 19/07/2017 23:40:13

Rundas
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Bine ai venit domnule.
1. Daca nu te superi, trece te rog locatia la profil
2. Mai multe detalii despre acvariu si filtre. De exemplu daca ai facut sau nu teste de apa iar daca da, ce rezultate, ce medii de filtrare ai in filtre etc.
3. Este o arie mai jos dedicata ciclidelor. Citeste si de pe acolo cand ai timpul necesar. Crede-ma ca vei gasi informatii extrem de interesante
4. Eu personal habar nu am despre ciclide dar ma bagai si io in seama asa...

This message was edited 1 time. Last update was at 20/07/2017 00:05:41

Bogdan Trif
Junior member

IP:

Am trecut si locatia.Sunt din Alba
detalii de acvariu,nu prea stiu ce sa iti dau,decat ca e juwel180..180l.totul standard.
Mediile de filtrare din eheim,sunt cele cu,care a venit dotat direct din magazin,dar daca imi recomandati sa fac ceva modificari,o sa iau in considerare.
Testele la apa sunt in regula,in mod special duritatea si ph-ul,am invatat sa le controlez de la un amic care are un acvariu cu ciclide de 600l.
Pestii sunt in regula,apa este limpede,totul ok,pentru ochiul meu de amator,deaceea am zis sa mai iau cate un sfat si de la voi..cand aveti timp

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: