[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
intrebari pentru experienta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Larva450
Senior member
[Avatar]

IP:

Erau pusi separat de vreo 3-4 zile inainte sa intreb...am intrebat pe forum sa stiu daca am facut bine atunci

Larva' cartoon!
[Yahoo!]
Larva450
Senior member
[Avatar]

IP:

2 zile au iesit si inca 2-3 au crescut si au inceput sa se coloreze si au murit pe rand...

Larva' cartoon!
[Yahoo!]
severum777
Senior member
[Avatar]

IP:

Tu ai pus ultimul mesaj in ceea ce priveste hoplo, acum 2 zile din care se intelege ca nu au depus, sa zicem ca azi ar fi trebuit sa eclozeze, chiar daca la cory dureaza 6 zile, dar banuiesc la la thoracatum eclozeaz? in 2 zile, in 2-3 zile care nici nu au venit, sa mai si creasca sa se mai si coloreze, un pui de hoplo sti cum arata?
Larva450
Senior member
[Avatar]

IP:

Da...atunci nu vazusem pe scatiietoarea din spate ca au depus deja,un mascul era agresiv cu toti de acolo..si atunci am aruncat toti hoplo in acvariul mare...poti crede ce vrei...eu stiu ce am si ce am avut...
Ei depusera deo zi sau doua deoarece un mascul era agresiv cu toti trei iar eu nu stiam de ce...ma uitasem mai bine si am vazut icre,credeam ca a avortat femela ca era slaba....de asta intrebasem daca pot avorta pestii cu icre...in 3-4 zile au crescit destul si au avit timp sa prinda culoare..am pus solutii si mancare speciala ca sa se coloreze si sa se dezvolte pestii mai repede.

This message was edited 4 times. Last update was at 16/03/2016 22:54:03

Larva' cartoon!
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: