In primul rand un calduros "La multi ani !!!" domnului Faraon, cu scuzele de rigoare pentru intrziere, da' sper sa fie primita urarea si acuma si mii de multumiri ca ne-a adus si pe noi novicii pe calea cea dreapta.
PS: M-am uitat la "Joined date" la profilul meu si am constatat cu stupoare ca am facut un an pe forum in 31 ianuarie 2009 si nici nu mi-am dat seama. Probabil nici nu imi dadeam seama daca nu intram in acest topic. Asa ca m-am hotarat, intr-o zi cand o sa am timp sa scanez niste poze cu vechiul acvariu care l-am avut cu ani in urma si sa pun si niste poze cu acvariul de acuma, sa se vada diferenta "fara forumul Acvariu. ro - cu forumul Acvariu.ro"
m_3 wrote:M-am uitat la "Joined date" la profilul meu si am constatat cu stupoare ca am facut un an pe forum in 31 ianuarie 2009 si nici nu mi-am dat seama. Probabil nici nu imi dadeam seama daca nu intram in acest topic.
Daca nu era 26 ianuarie ziua lu' Ceausescu cred ca nici io nu remarcam ........
m_3 wrote:Inca o data urari de bine domnului Faraon.
IP:
6011 posturi in 5 ani...asta ar insemna cam 3,2 posturi pe zi,in fiecare zi,timp de 5 ani Multumim pentru contributia adusa forumului si mai ales pentru tot ce am invatat de-a lungul timpului de la tine! La cat mai multi ani fericiti alaturi de marea 'familie' de pe Acvariu.ro !
Until you find someone worth dying for, you never really live.
IP:
La multi ani Si multumiri pentru toti acesti ani si pentru mana protectoare aruncata asupra acvariilor plantate, si nu doar, unde la loc de cinste este culoarea rosie data de o superba tufa de R. macandra
Porcu wrote:Porcu implineste azi 6 ani de forum ....... la anu' ma duc la scoala .......
la mai multi ... sper sa ne impartasesti in continuare din experienta ta vizavi de plantate si africane ... [chiar daca ai domiciliul in egiptul antic]
Porcu sa nu se laude!!! Adevaratii "antici" ai forumului acum se re-arata...vezi Neonus, Akademic.
Si-n afara de ceva experienta cu Rotala....de africani s-a tinut, s-a lasat, iar s-o apucat, iar s-o lasat si-acu l-am convins de ceva tropheusi....s-a debusolat si cu marinele...deci, nu-i consecvent. La Multi Ani frate forumist....sticla te asteapta!