Abia acum am vazut intrebarea,stau cam prost cu timpul.Pai,pestii au ramas doar 3,se pare toti masculi.Sunt superbi,au crescut foarte mult,doar ca distrug absolut tot

) Nu stiu ce as putea sa le mai fac,am 7 feluri de mancare de la jbl si tetra,le-am luat si NLS,mananca variat de vreo 3-4 ori pe zi,de la alge,spirulina,bloodworms,pelete de ciclide,tot ce-ti trece prin cap.Si totusi,mananca frunze de anubias

Iar ce nu pot manca,sfasie.De exemplu java fern-ul nu prea le place la gust,dar asta nu inseamna ca nu l-au facut bucati.Java moss-ul pare delicios.Nici nu ma mai agit,important e ca sunt sanatosi si arata super.Am decis ca voi face un acvariu plantat de vreo 120L pentru maica-mea si asa o sa imi salvez si plantele pe care le mai am prin bazin."Visul" meu ar fi un acvariu cu 80% anubias,de diferite dimensiuni,plus ceva plante rapide si care inhiba dezvoltarea algelor,dar din lipsa de timp am tot amanat momentul.Cine stie,poate reusesc anul asta
edit

oar 2 dintre ei s-au dezvoltat normal,pentru ca al 3-lea este cel numit "Prostea"

O duce bine,a mai crescut si el,dar perioada aia in care au fost 7 si n-a avut curaj sa se lupte pentru mancare,se vede.Una peste alta,se descurca,ceilalti nu il terorizeaza excesiv,mai mult asa,parinteste,ca tot arata de parca ar fi puiul lor