[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bazin deciclat  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
crimson
Member

IP:

eu nu integ toate discutiile astea lipsite de sens asupra produselor de reglare imediata a echilubrului... am studiat si eu despre ele, daca asta imi doream cu adevarat... le luam deja, dar in bazinu nu mai am decat 3 pesti si 2 broaste... 2 pesti si 2 broaste sunt puse la schimburi pentru ca oricum intentionez sa refac setul complet... este bazinul de carantina.. si asta va ramane... in el sta momentan tot ce nu este compatibil si nu se preteaza pentru bazinul mare...m-am chinuit cat se poate de mult sa restabilesc echilibrul pentru vietuitoarele ce locuiesc momentan acolo pentru ca au si ele dreptul la viata... lucru care l-am si reusit de altfel... singura victima colaterala a fost un molly care intentionam sa ramana acolo... pentru buna functionare al bazinului...nu inteleg ce a avut..... ca se simtea ok, doar ca il tot alerga femela si nu il lasa sa iasa la papa... statea numai printre frunzele de cryptocoryne si intr-un final a murit saracul bazinul si-a revenit acum si asa sper sa ramana asa... o sa il testez amanuntit cand ajung acasa astazi.....

bottom line: cand am un dezechilibru incerc sa ii gasesc cauza si sa rezolv situatia nu sa creez un altul pentru reglarea lui (din cate am observat pe sticlutele in cauza nu prea scrie ce substante contin si ce impact pot avea in combinatie cu altele care e posibil sa le ai deja in bazin)

10x Kirucd

This message was edited 1 time. Last update was at 12/12/2011 13:00:55

crimson
Member

IP:

acum ca s-a reabilitat complet bazinul... am si o surpriza.. cu toate ca nu am introdus nimic nou, ca am in acvariu atat platidoras armatulus cat si kuhli loaches, au aparut ceva creveti... nu stiu exact ce sunt par a fi masculi de RCS, nu am avut timp sa ma uit f f atent.....

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: