[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu cu ciclide  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
temistocle
Junior member
[Avatar]

IP:

Tin sa precizez ca aici pe acest forum ma simt ca intre prieteni mei (nu au aceasta pasiune) si va multumesc pentru raspunsurile date !
Problema este ca eu alaturi de voi trebuie sa evoluez prea repede ,si inca nu ma simt in stare dar incerc sa invat din mers.
Mii de multumirii inca odata !
pomi
Senior member
[Avatar]

IP:

La Demasoni, masculii devin mai butucanosi, mai masivi ca femelele pe masura ce cresc, in timp ce femelele o sa arate destul de subtiri, ca un fus si din cand in cand cu gusa.

De regula, masculii sunt mai intens colorati ca femelele, dar poti avea situatii cand o femela dominanta poate fi coloranta mai intens ca un mascul subdominant din acelasi acvariu, deci pot aparea confuzii.

Cea mai sigura deosebire este GUSA la femele.

In legatura cu aranjamentul pietrelor, ar fi bine daca ai mai adauga cateva, urcand spre luciul apei, nu aranjate doar pe fundul acvariului, cum e acuma.

Numai bine!

This message was edited 1 time. Last update was at 26/01/2011 00:11:07

Biotop Malawi || Biotop Amazon
temistocle
Junior member
[Avatar]

IP:

Ok multam pomi ,o sa incerc sa mai adaug pietre .
husky17
Member
[Avatar]

IP:

Salut, eu iti spun din capul locului ca sunt la fel de incepator ca si tine deci doar iti spun ce as face eu in locul tau.

Din ce am inteles, tu aveai 10 Demasoni si ai mai luat 2. Eu i-as pune separat pe toti 12 in acvariul de 180 l. si as spera sa nu se nasca probleme, trebuie supravegheati.
Restul pestilor, lasa-i in acvariul mai mare.

E complicat cu acvariul plantat, nu imposibil dar e mai complicat. Eu zic sa nu te grabesti, intai vezi ce poti face cu ce ai si apoi vezi daca are rost sa incerci si plantat.

-Valentin

In orice om exista o parte buna (proverb canibal)
[Email] [Yahoo!]
temistocle
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru sfat @husky17 dar cu cat trece timpul cu atat vreau sa fac diverse schimbari .
In acvariul de 180 l am sa pun plante si o sa deschid un topic separat sa va povestesc ,cum vreau eu sa fac .
Iar in acvariul cel mare , am facut o selectie si am mai ramas doar cu 6 specii si anume
5-red zebra
6-caeruleus
2-iodotropheus
1-fryeri
17-demasoni (doua femele cu gusa)
2-aulonocara red rubin
Cam atat am facut .

This message was edited 1 time. Last update was at 01/02/2011 17:01:39

Forum Index » Cichlidae
Go to: