[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
black sakura morti  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
Calin Rusu
Junior member

IP:

Buna,ma numesc Calin si sunt din Basarabia .Am gasit loc pentru un acvariu de 10 l ,l-am ciclat si am cumparat 5 creveti black sakura,am dorit red cherry pentru ca sunt incepator dar nu am gasit(adica trebuia sa astept 1-2 saptamini ) .Dupa a doua zi 3 creveti au napirlit si peste doua zile 3 creveti erau rupti pe bucati si pielea de culoare rosie .Nu am teste la cupru si metal ,temperatura era constant 25 de grade .Doresc sa aflu problema pentru ca vreu sa cumpar 5-8 creveti red cherry si inca sa stiu daca vor mai traii cei doi ...
Multumesc anticipat si mentionez ca e prima mea experienta in lumea nevertebratelor
[Thumb - 16650931_1862230367378988_1667857904_o.jpg]

narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Daca nu ai teste de apa ph si kh, no3, no2 si nh3/nh4 nu prea avem despre ce vorbi. Red cherry sunt mai usor de intretinut, dar nu in orice conditii.
[ICQ]
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Salut! Pune si o poza cu intreg acvariul.

1. Ai cumva decoruri artificiale? Vezi ca sunt vopseluri care contin cupru si alti compusi care in apa sunt foarte toxici.
2. Crevetii au fost aclimatizati corespunzator? Sakura sunt mai pretentiosi decit RCS, si eu am avut pierderi la inceput.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: