[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ramirez electric blue cap negru  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
v3c
Junior member

IP:

Salut,

Am un ramirez electric blue cumparat acum 1 luna. De 2 zile am observat ca jumatate de cap a devenit negru.
In rest comportamentul lui pare normal.

In acvariu mai am un ramirez care este ok.

Am cautat problema si pe alte forumuri straine si de fiecare data cel care a postat a spus ca pestele a murit in cateva zile.

S-a mai lovit cineva de aceasta problema?
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pestelui i s-a lezat un nerv in urma unei lovituri, am patit-o la discus, cam intr-o saptamana i-a trecut, tot ce e posibil ca ramirezii fiind mai sensibili sa nu reziste, depide de starea pestelui cat de bine e tinut : hrana, igiena, calitatea apei, cat si de tovarasii pe care ii are in acvariu : ramirezii tinuti cu pesti mari sunt intr-un permanent stres fapt ce duce mult la scurtare duratei lor de viata si asa nu prea lunga
[Thumb - 20160304_194537[1].jpg]

[Email]
v3c
Junior member

IP:

Nu sta cu pesti mai mari. In acvariu mai e o pereche de guppy si apistogramma agasizii
Hermit
Membru de baza
[Avatar]

IP:

v3c wrote:Nu sta cu pesti mai mari. In acvariu mai e o pereche de guppy si apistogramma agasizii

Am avut si eu ramirezi cu apistogramma agasizii....ii cam stresau pe ramirezi apistogramele...is ciclide agresive....si destul de teritoriale...

Knowledge is a deadly friend when no one sets the rules
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: