[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Killifish  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
BettaChuck
Member

IP:

Pot tine 2 perechi de Killifish in acvariul meu de 26l? E plantat si ciclat si i-as adauga treptat,nu toti patru o data. Doar ei in acvariu. Daca da, ce specii recomandati? Eu ma gandeam la doua varietati de gardneri.
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

da poti tine. Vezi mai intai ce specii gasesti pe la noi, citeste despre ei si apoi cumpara. La Coralis(Bucuresti) cred ca am vazut, iar daca nu mai au acum(desi cred ca au) in ianuarie primesc un transport nou

This message was edited 1 time. Last update was at 31/12/2016 18:53:29

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
BettaChuck
Member

IP:

Cred ca voi comanda de pe nevertebrate.ro cand incep sa livreze din nou, in Timisoara nu am nicio sansa sa gasesc. Nu cumpar nimic fara sa ma documentez inainte
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Indiferent ce gardneri vei pune masculii se bat pana unul dintre ei moare sau sare din bazin. Recomand un un mascul si doua femele.
Poti incerca sa cumperi oua si sa le creezi conditii pentru eclozare, apoi sa-ti opresti exemplarele cele mai frumoase.

Mama prostilor e mereu gravida!
mandan
Junior member

IP:

Poti incerca australe gold, striatum, amieti; ori un trio ori 2 perechi. Toti sunt frumosi si activi, ca mai toti killi.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: