[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un vechi incepator  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
dan_acvariu
Unripe member

IP:

Salut.

Numele meu este Dan, sunt din Bucuresti si din 2012 sunt posesorul unui acvariu de 300 litri. Tot in anul acela de gratie, mi-am facut si contul pe forum, dar dupa 2012 nu am mai participat activ la comunitate.

Despre acvariu ce sa spun, plantat (plante nepretentioase), fertilizat micro macro si aditie de CO2 controlata de o sonda de ph. Ca iluminat am 4 neone JBL Solar Tropic si Natur de 38W.

Pesti, diversi, de la botia la vivipari si neoni, cam 20-25 exemplare.

Acvariul a mers toti anii astia fara incidente majore, dar acum am o problema cu ph-ul apei, pe care incerc sa o discut pe topicul http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/21955.page

Multumesc ca m-ati reprimit printre voi

This message was edited 1 time. Last update was at 30/12/2016 22:05:29

scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

ok, acum am inteles. Totusi deschide un topic la sectiunea jurnale apa dulce si descrie ce ai in acvariu si ce faci pe acolo(poate ne vine o idee). Pana atunci fa un test: opreste cateva ore butelia de co2 sa vezi daca nu ai o problema pe acolo. Daca opresti butelia si creste ph-ul clar e o problema care trebuie depistata in sistemul co2. Fiind un acvariu maricel are nevoie de ceva timp sa-i creasca ph-ul

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: