[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Miros persistent  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Stixuri
Unripe member

IP:

Salut, am si eu am problema cu acvariul meu de 125L, il am de un an si e relativ stabil, nu e supra-populat, apa e in parametri si foarte clara, pestii sunt sanatosi (cativa neoni si guppy, si altele), etc. De vreo 3 luni in camera acvariului exista un miros dulceag-greoi, in fiecare zi. Partea ciudata este ca schimb 30% din apa in fiecare saptamana si nu le dau prea mult de mancare. Acum o saptamana am scos tot si l-am curatat, am schimbat toate filtrele, am schimbat substratul complet, am scos toate decoratiile si am replantat tot, si am schimbat majoritatea apei. Mirosul este tot acolo, ca si cum nu as fi facut nimic. Idei? Nu am mai patit asa pana acum, de obicei cand schimbam apa saptamanal mirosul disparea cel putin pentru o saptamana, acum nu se cunoaste deloc.
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai deciclat acvariul daca ai scos tot afara si l-ai curatat , ce filtru ai ?
LiRo
Junior member
[Avatar]

IP:

Am avut aceiasi problema ca si tine ... la mine este din cauza unui substrat luat din Hornbach ... Mi-a zis un amic sa nu pun ca o sa am problema asta dar m-am incapatanat acum am doar nisipul de decor si nu mai am nici o problema.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: